Νίκη για Πλατανιά, χαμόγελα για Ηρόδοτο

21:00 | 15/09/2019

Xάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσαμούρη και το γκολ στο τέλος του Νίλι, ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Ηροδότου στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Περβόλια.

Το παιχνίδι είχε να επιδείξει πολλές ευκαιρίες, καθώς υπήρξαν δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, με τον Αμαραντίδη για τον Ηρόδοτο και τον Καραγκούνη για τον Πλατανιά, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι, το οποίο χρεώνεται ο Νίλι. 

Ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει έτοιμος για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Πανακρωτηριακό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ (75’ Μαντζάρης), Ρεβυθόπουλος (60’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης (32’ λ.τρ. Σάαντο), Τσαμούρης (75’ Νιαυραδάκης), Μποσέτι (75’ Σμυρλάκης), Καραγκούνης, Νίλι, Παπαδόπουλος (46’ Μάικιτς), Λουκίνας (75’ Κωστίκος), Λεϊρία (75’ Λεωνιδόπουλος), Πασχαλάκης (46’ Πουρζιτίδης).

Ηρόδοτος (Νίκος Σουργιάς): Μήτρου, Καργιωτάκης (46’ Παπουτσιδάκης), Κατσαρός (46’ Ντελία), Αννιτσάκης, Κανδηλάκης (79’ Μπαλάφας), Κίσσας (66’ Τσακάνι), Κασαπάκης (75’ Κοντογιάννης), Αμαραντίδης (86’ Γαρεφαλάκης, Κουσίδης (75’ Σεραφειμίδης), Βακράκος (79’ Γκίνης), Κουτσογιαννάκης (46’ Γαρεφαλάκης)

Πηγή: athitico.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.