Νίκη για πολλούς λόγους

SMS
08:10 | 07/10/2018

Πολλά τα κίνητρα για διπλό στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λαμία (16:00, ΕΡΤ1). Το σημαντικότερο η ηρεμία, αλλά και οι απαντήσεις στη φημολογία.

Η κακή εικόνα του ΟΦΗ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο και η συγκομιδή του 1 βαθμού σε 5 αγωνιστικές έχουν δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο κλίμα γύρω από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Και αυτό δεν έχει να κάνει μέσα από τον ΟΦΗ, αλλά από την κλασική... ελληνική νοοτροπία πως όποιος προπονητής δεν κερδίζει... φεύγει.

Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας στα αθηναϊκά έντυπα και διαβάσετε τι γράφεται για τον κόουτς του ΟΦΗ, θα νομίζετε πως το σημερινό ματς με τη Λαμία είναι ορόσημο αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα!

Ο Παπαδόπουλος, λοιπόν, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα όσα του έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα, δεν του φτάνει η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια για την ανασύνταξη της ομάδας, δεν έχει να «σπάσει το κεφάλι του» για το πως θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών που του προέκυψαν ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, βρίσκεται αντιμέτωπος και με αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι απλά. Νικάς και διώχνεις κάθε «μαύρο» σύννεφο, απαντάς σε όσους κακεντρεχείς βιάζονται για... κρίσεις. 

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, παίζει σε λίγες ώρες με τη Λαμία και θέλει το τρίποντο για πολλούς λόγους. Για βαθμολογικούς, ψυχολογικούς και για λόγους ηρεμίας ώστε να πάει στις μεσοβδόμαδες εξελίξεις της νέας εποχής, της "εποχής Μπούση", χωρίς το βραχνά των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Κυρίως, όμως, θέλει τη νίκη για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Για να ανταμειφθεί η δουλειά που έχει ρίξει, για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, για να δουλέψει πιο ήρεμα και χωρίς την πίεση του αποτελέσματος ώστε να παρουσιάσει έναν καλύτερο ΟΦΗ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ολα τα παραπάνω φτάνουν για να δώσουν κίνητρο για το διπλό στο σημερινό παιχνίδι. Φτάνουν και περισσεύουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.