Η... άσπρη βούλα «έδωσε» την πρώτη νίκη στον Εργοτέλη

17:05 | 14/11/2021

O Eργοτέλης επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής στο Παγκρήτιο, χαρη σε γκολ του Κουατέγνκ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο

Ήταν ένα ντέρμπι χωρίς πολλές φάσεις που κρίθηκε από μια στημένη φάση, στο 33'. Καλύτερη η Επισκοπή, είχε την μεγάλη φάση με το δοκάρι του Μπαρμπόσα στο 44', τα μακρινά σουτ του Νοικοκυράκη στο α' μέρος όμως ο Μπουτσάκης κέρδισε το πέναλτι και ο Κουατένγκ στο 33' έστειλε την ομάδα του Μπαδήμα προηγούμενη στο α' μέρος.

Στην επανάληψη ο κόουτς του Εργοτέλη έκανε αλλαγές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όμως οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, η Επισκοπή προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως δεν τα κατάφερε με τον ορεξάτο Κόνραντ να δίνει φρεσκάδα στο φινάλε.

Έτσι, ο Εργοτέλης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να εντυπωσιάσει, με την ομάδα του Βέλιτς να φεύγει χωρίς βαθμό από το Παγκρήτιο.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (Κοκκίνης 68'), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα (Mico 46'), Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (Conraad 60'), Μπουρσέλης, Farrag (Κωστανάσιος 46'), Kwateng (Ντουμάνης 78')

Επισκοπή (Γιάσμικο Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (Τσάβος 85'), Barbosa, Oliveira, Πολυχρόνης, Maciel, Νοικουράκης, Da silva, Pedrosa, Πέτρου (Σκόνδρας 64'), Καραγιάννης (Γεωργούσης 46', Σουμπασάκης 85')

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.