Νίκη γοήτρου για τον Εργοτέλη στο τεστ δοκιμών

20:57 | 27/08/2021

Επικράτησε 1-0 του ΟΦΙ.

Ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τους Λασιθιώτες το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου και πήρε τη νίκη γοήτρου.

Τόσο ο Νίκος Μπαδήμας, όσο και ο Στάικος Βεργέτης είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δοκιμές και τους... πειραματισμούς τους, ενώ έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τα συγκροτήματα τους. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 47' ο Βουτσάς με μακρινό σουτ.

Το φιλμ του αγώνα

6' Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ' τον Σερβιλάκη απ το ύψος της περιοχής ο γκολκιπερ μπλοκάρει.

15’ Ο Kwateng μένει όρθιος μετά από συνεχείς μονομαχίες με αντιπάλους βγάζει την πάσα στον Μπουρσέλη που ερχόταν απ' τα δεξιά, ο οποίος πλασάρει με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

36’ Δυνατό σουτ απ' τον Αζίζι έξω απ' την περιοχή ο τερματοφύλακας μπλοκάρει.

38’ Ο Μπουρσέλης μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση κάνει το πλασέ με την μπάλα να περνάει παράλληλα απ' το δεξί κάθετο δοκάρι.

44’ Τρομερή διπλή επέμβαση απ' τον Τσέλιο. Ο Λεμονής μπήκε στην περιοχή βρέθηκε απέναντι απ’ τον Τσελιο, πλάσαρε με τον τελευταίο να αποκρούει εντυπωσιακά κ σε δεύτερο χρόνο εν συνεχεία ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε ξανά πλασέ του ίδιου.

45’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ' τον Σερβιλάκη η μπάλα περνάει λίγο δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

47’ ΓΚΟΛ Ο Βουτσάς με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή στέλνει την μπάλα στη αριστερή κάθετη γωνία του Μανουσάκη ανοίγοντας το σκορ.

54’ Ο Κατσούρι στρώνει την μπάλα στον Μπουρσέλη ο οποίος ερχόμενος με φόρα σουτάρει με δύναμη έξω απ’ την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω.

61’ Ο Μπενίτεθ λίγα μέτρα έξω απ’ την περιοχή δοκίμασε το σουτ με τον Τζελέπη να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει.

68’ Ο Χιμένεθ από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

87’ Ο Λεμονής μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ με δύναμη, ο Τζελέπης όμως απέκρουσε ενστικτωδώς.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος (Τζελέπης 46’) Σαρρής (Μίκο 52’) Κόλα, Σερβιλάκης (Ντουμάνης 65’) Δασκαλάκης (Πάγια 35’) Στεφανάκης (Ποζατζίδης 46’ , Νικολακάκης 70’) Μπουτσάκης (Τσαμαντιώτης 80’), Βουτσάς (Πατελάκης 80’) Μπουρσέλης (Σαβοϊδάκης 75’) Αζιζι (Κωστανάσιος 65’) Kwateng (Κατσούρι 46’)

ΟΦΙ (Στάϊκος Βεργέτης): Μανουσάκης, Κοντοές, Καρδάρης (Τορίπιο 57’) Χιντζίδης (Χιμένεθ 57’), Ζήσης (Ψάνης 57’), Ντι Λορέντζο (Παπαδάκης 78’) Λεμονής, Μπενίτεζ, Μπλάνκο (Γεωργόπουλος 62’) Τασιούλης (Αντερέγκεν 46’) Βουό (Μεσιδόρο 57’)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.