Νίκη και... ανεβαίνει ο ΟΦΗ

21:45 | 24/07/2024

Σαφώς βελτιωμένος ο ΟΦΗ στο δυνατό φιλικό με τη Μπρέντα, την οποία νίκησε με 2-1. Μπάκιτς και Γκαγέγος τα γκολ.

Ο ΟΦΗ κατέβηκε στο παιχνίδι με τους Χριστογεώργο, Γκονζάλεθ, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Καραχάλιο, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Ριέρα, Ισέκα

Στο 6ο λεπτό η αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ έφερε το γκολ για την Μπρέντα, η οποία πήρε και τα ηνία του αγώνα έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της.

Μετά το 25λεπτο ο ΟΦΗ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, πίεσε ψηλά, κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα και είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ισέκα.

Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά κέρδισε πέναλτι για τον Όμιλο με τον Μπάκιτς να το εκτελεί εύστοχα, στο 36', για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ για να κάνει την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος και πριν αρχίσουν οι αλλαγές από τον Δέλλα, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 57' ήρθε το 2-1 από τον Γκαγέγος.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γιατί οι αλλαγές διαφοροποίησαν την εικόνα και έριξαν τον ρυθμό. Φάσεις δεν είδαμε και είναι λογικό, αλλά τα συμπεράσματα είχαν βγει ήδη για τον βελτιωμένο ΟΦΗ, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στην νεοφώτιστη στην Eredivisie, Μπρέντα.

Δείτε τα γκολ:

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπόρχα Γκονζάλες, Γκαγέγος, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

Έπαιξαν και οι: Μπάουμαν, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Νέιρα, Κουτεντάκης, Αδαμάκης, Φαϊτάκης, Σημαντηράκης, Χιμένεθ, Θεοδοσουλάκης, Ζαχαριουδάκης, Αμπάντα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.