Νίκη και μόνο νίκη…

20:50 | 31/03/2018

Η παραμονή στην κατηγορία, ή εν πάση περιπτώσει όποιος και αν είναι ο εφετινός στόχος του Εργοτέλη, περνά μέσα από τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Είναι το πρώτο παιχνίδι από μια σειρά αγώνων, στα οποία αν καταφέρουν οι κιτρινόμαυροι να πάρουν τους απαιτούμενους βαθμούς και πάνε στο συνεχόμενο… εξάποντο με Αχαρναϊκό και Βέροια, τότε θα έχουν εξασφαλίσει επί της ουσίας την παραμονή τους και από εκεί και πέρα ότι άλλο επιθυμούν. 

Άπαντες στις τάξεις της κρητικής ομάδας έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα που έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Οι απουσίες που θα υπάρχουν είναι γνωστές από καιρό και έχουν να κάνουν με τους τιμωρημένους Μπάτζιο και Βογιατζή, αλλά και τους Ροβίθη και Λαμπάκη. 

Ο πρώτος δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, ενώ ο Λαμπάκης βρίσκεται στην κορύφωση της αποθεραπείας του από τον δικό του σοβαρό τραυματισμό. 

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της αναμέτρησης, σε κεντρικό ξενοδοχείο, για τις τελευταίες αναλύσεις του αγώνα, το γεύμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Παγκρήτιο, όπου και θα γίνει γνωστή η αποστολή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.