Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΙ, έμεινε στο μηδέν η Κηφισιά

17:36 | 15/05/2023

Η Κηφισιά έμεινε στο μηδέν με τον Ολυμπιακό Β' στο Ζηρίνειο και έτσι η διαφορά της από την Athens Kallithea μειώθηκε στους πέντε βαθμούς.

ΟΦ Ιεράπετρας και Παναχαϊκή αναμετρήθηκαν στο Βουζουνεράκειο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο η κάθε μια και οι Κρητικοί να επικρατούν στο τέλος με ανατροπή με 2-1.

Οι Αχαιοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Κάρλος στο 37ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 47ο λεπτό με τον Κατάλντι και ο Βουό έκανε την ανατροπή για τον ΟΦΙ. Οι δύο ομάδες δεν είχαν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, μιας και δεν διεκδικούν άνοδο και έχουν καθαρίσει με την παραμονή. Η Παναχαϊκή είναι στους 39 και ο ΟΦ Ιεράπετρας στους 38.

Η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Β' παραμένει στην πρώτη θέση με 58 βαθμούς, ωστόσο με την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β' είδε τη διαφορά από την Athens Kallithea να μειώνεται στους 5, μιας και έχει 53. Οι δύο ομάδες έχουν πέντε αγώνες για το φινάλε της σεζόν με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να έχει το προβάδισμα για την άνοδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.