Nίκη Σητείας - Αναγέννηση Ιεράπετρας: Μια δυνατή φιλία!

SMS
08:47 | 29/03/2021

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αναγέννησης προς το ''φίλο σωματείο'' της Νίκης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε

H Νίκης Σητείας ήρθε η συμφωνία για τους τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν στην ομάδα μας την φετινή σεζόν με τη μορφή του δανεισμού. Ο 19χρόνος Τζουανάκης Σάββας και ο Μανουσάκης Σταύρος, με επιτυχημένες εμφανίσεις και οι δύο στον ΠΟΑ στη Γ΄Εθνική και στην Νίκη Σητείας, καθώς και ο Παναγιώτης Γιακουμάκης, θα αγωνίζονται δανεικοί πλέον στην Αναγέννηση.

Με αφορμή τον δανεισμό των παικτών, η Αναγέννηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Άψογη συνεργασία και αμοιβαίος σεβασμός στο φίλο- σωματείο της Νίκης Σητείας !

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και το τεχνικό επιτελείο των Λιονταριών, ευχαριστούν θερμά τη φίλη ομάδα της Σητείας για την άψογη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη στα πλαίσια της συννενόησης των δύο σωματείων για την απόκτηση τριών παικτών. Με μια διαλογική συζήτηση, παραχωρήθηκαν με τη μορφή του δανεισμού, τρεις παίκτες της Νίκης Σητείας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν στην αντρική μας ομάδα. Μέσα σε ένα εξαιρετικό και φιλικό κλίμα , οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια. Μια κίνηση της Νίκης Σητείας που μόνο αξιοθαύμαστη μπορεί να είναι, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα ότι πάνω από όλα βάζει το ποδόσφαιρο, το όφελος των δικών της παιδιών και δεν διστάζει να παραχωρήσει τους παίκτες της.

Μια συγκίνηση παραπάνω από μέρους μας, καθώς πρόκειται για λασιθώτικη ομάδα , με την οποία έχουμε συναντηθεί σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος . Αγώνες δυναμικούς , έντονους, και εκρηκτικούς με ωραίο πάντα θέαμα.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή να έχουν στα γήπεδα τους και να εκπληρώσουν όταν έρθει η ώρα των δικών τους αγώνων , τους στόχους που έχουν θέσει.

" Νίκη Σητείας, ευχαριστούμε. "

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.