Νίκη τετράδας θέλει ο Ολυμπιακός

09:47 | 08/01/2019

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια και θα ήθελε να να κάνει ακόμα μια νίκη μέσα στο «σπίτι», να συνεχίσει σε τροχιά τετράδας και να... πετάξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος για την Μαδρίτη για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο «ευρωπαϊκό» στρατόπεδο και οι 16 ομάδες της Euroleague μπαίνουν σε ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα με διπλή αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (21:00, NS1) και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες αλλά και τον ενθουσιασμό που ακολουθεί το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντέβιντ Μπλατ δεν έχει αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες του, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και η ψυχολογία είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο εκτός έδρας που ακολουθεί στην Μαδρίτη και θα ήθελαν να πάνω χωρίς πίεση να αντιμετωπίσουν τους Πρωταθλητές. Από την πλευρά της η Μπασκόνια, έχασε τον ηγέτη της, καθώς είναι εκτός ο Σενγκέλια, και θέλει να βρει τρόπο να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της διοργάνωσης και να μην μείνει μακρυά από την κούρσα των playoffs.

 

Πηγή:
www.gazzetta.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.