Νίκησαν η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη

19:18 | 19/05/2018

ΟΦΗ και Αθλητική Ένωση Νεάπολης έστειλαν ηχυρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας πως οι αξίες αυτές είναι που πρέπει να πρωτεύουν στο ποδόσφαιρο…

Στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στην όμορφη κωμόπολη του Λασιθίου, ο Όμιλος και τοπική ΑΕΝ, νικήτριες ήταν και οι δύο ομάδες όπως συμβαίνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, όπου ενώνονται δυνάμεις για καλό σκοπό. Το σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το τελευταίο που μετρά. 

Για την ιστορία και μόνο, ο ΟΦΗ επικράτησε 10-1, πετυχαίνοντας από πέντε γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μέχρι το 26ο λεπτό το αποτέλεσμα ήταν 0-0, μετά όμως όταν η ομάδα του Ηρακλείου προσαρμόστηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή με την αφόρητη ζέστη, βρήκε το δόμο προς τα δίχτυα. Ο Τοπούζης με τρία γκολ και οι Φαζός και Παπατόλιος, διαμόρφωσαν το 0-5 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Τοπούζης ήταν ο πρωταγωνιστής και της επανάληψης, πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ, ενώ τα υπόλοιπα του ΟΦΗ ήρθαν από τους Κουτσιανικούλη και Μάνο. Ο Βασιλόπουλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε για λογαριασμό των γηπεδούχων. 

Η τοπική κοινωνία υποδέχθηκε όσο πιο ζεστά γινόταν τους εν δυνάμει πρωταθλητές, τους οποίους καλωσόρισε και τίμησε με πλακέτες, τόσο για την παρουσία τους στον αγώνα, όσο και για τη συνολική εφετινή τους προσφορά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.