Νίκησε με... άγχος ο Ολυμπιακός

23:25 | 24/08/2019

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αλλαγές στην ενδεκάδα, προηγήθηκε νωρίς και έστω κι αν αγχώθηκε, πήρε τη νίκη με 1-0 επί του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 6' και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, με τις περισσότερες τελικές και τις καθαρές φάσεις. Σε αντίθεση με την αρκαδική ομάδα που απείλησε μόλις μία φορά.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε και ο Αστέρας έγινε πιο επιθετικός. Ο Ολυμπιακός, όμως, συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να αναζητά το δεύτερο γκολ, έχοντας ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του δοκαριού στο 69' με τον Ελ Αραμπί.

Στα τελευταία λεπτά το «εύθραυστο» 1-0 μετέτρεψε την αναμέτρηση σε θρίλερ, με την αρκαδική ομάδα να έχει την μπάλα αναζητώντας την ισοφάριση, αλλά τους Πειραιώτες να κρατάνε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το υπέρ του αποτέλεσμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.