Νίκησε με άγχος ο Ολυμπιακός, πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

22:45 | 19/09/2021

Τι έγινε στα δύο βραδινά ματς της Κυριακής που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Με γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 27ο λεπτό από τα 11 βήματα, από πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης από μια παραδοσιακά δύσκολη για εκείνον έδρα, όπως είναι το «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο «Δικέφαλος» κάλυψε μέρος της αναπάντεχης εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα, ενώ οι Αρκάδες, που είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στο 86΄ (κεφαλιά του Μπαράλες στο δοκάρι), έμειναν στο βαθμό του Αγρινίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (66΄ Γκαρθία), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες (81΄ Τασουλής), Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (66΄ Σανταφέ), Κρέσπι, Σίτο (66΄ Γκόμες), Καπίγια (82΄ Μπενίτο), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (52΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (72΄ Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (79΄ Α. Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ, Μίτριτα (78΄ Αουγκούστο), Σβιντέρσκι (78΄ Άκπομ).

Παρότι «καρδιοχτύπησε» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», γα τη 2η αγωνιστική της Super League, και πέτυχε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σισέ στο 12΄ και ο Μπουχαλάκης στο 32΄ ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», αλλά στο β΄ μέρος η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μείωσε με τον Καραμάνο (72΄) και ίσως δικαιούτο να πάρει κάτι, δεδομένου ότι είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και τρομερή χαμένη ευκαιρία με τον Βύντρα.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Σκόνδρας (40΄ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (84΄ Γκέντσογλου), Τιρόνε (65΄ Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65΄ Ελευθεριάδης), Καραμάνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ (83΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (84΄ Σουρλής), Ονιεκουρού (76΄ Λόπες), Βαλμπουενά (62΄ Κούντε), Α. Καμαρά (77΄ Βρουσάι), Τικίνιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.