Νίκησε το...1.30

17:19 | 14/04/2018

Ισόπαλο (0-0) τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Λαμία και στον Απόλλων Σμύρνης για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Όπως αναμενόταν, οι δυο ομάδες συμβιβάστηκαν με μια βαρετή ισοπαλία (0-0), χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα στο κοινό της Λαμίας. Και οι δύο ομάδες έκαναν άλλο ένα βήμα για την παραμονή και φόρτωσαν την Κέρκυρα με επιπλέον πίεση έχοντας από 26 βαθμούς ενώ η ομάδα της Κέρκυρα 21.

Το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να φτάνουν με δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή, αυτό μας δηλώνουν και οι τελικές όπου βρήκαν στόχο με τους γηπεδούχους να το πετυχαίνουν 2 φορές και οι φιλοξενούμενοι μονάχα 1. Ελαφρώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο.

Από το πρώτο 45λεπτο δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για να θυμάται κανείς. Η Λαμία ανέλαβε γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά με τον Πίτι σε κακή μέρα και τον Μπλάζιτς και τον Μπουλούλη να μην προσφέρουν δημιουργικά, δεν ερχόταν ευκαιρίες. Στο 22’ ο Ισπανός εκτέλεσε πάνω στο τείχος το φάουλ που κέρδισε ο Τσούκαλος σε χέρι του Παπάζογλου και λίγα λεπτά αργότερα (25’), έπεσε στο έδαφος με μυικό πρόβλημα. Ενώ φάνηκε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις, τελικά παραχώρησε τη θέση του στον Ακόστα (30’). Σε αναγκαστική αλλαγή προχώρησε άμεσα και η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Ναδάλες να αφήνει τη θέση του στον Κούρο (37’).

Η απόδοση των δυο ομάδων δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο. Τη διαφορά έκαναν τα… σφυρίγματα των φιλάθλων, που εκνευρίστηκαν προφανώς από το κάκιστο θέαμα που προσέφεραν αμφότερες. Ο Παντελιάδης σε δυο περιπτώσεις (56’, 70’) σούταρε δυνατά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Πριν τελευταίο σφύριγμα του Ζαχαριάδη, ο Παπάζογλου εκβίασε με καθυστερήσεις τη δεύτερη κάρτα και την αποβολή του. Κατά τ’ άλλα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ρυθμό στο «πάτωμα» και τους οπαδούς των δυο ομάδων να αποδοκιμάζουν.

Τελικό σκορ 0-0

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι (30’ Ακόστα), Τσούκαλος (69’ Φράγκος), Μπούντνικ (85’ Κουτρομάνος)

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37’ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46’ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85’ Ανιέτε), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.