Νίκησε τον ΠΑΟΚ Β' στις καθυστερήσεις ο Πανσσερραϊκός

15:59 | 28/01/2023

Εννέα σερί νίκες για τα “λιοντάρια” του Παύλου Δερμιτζάκη

Με γκολ του Παντεκίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, νίκησαν με 1-0 εκτός έδρας τη δεύτερη ομάδα του “Δικέφαλου του Βορρά” και απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.

Για την 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2, ο Πανσερραϊκός πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο, καθώς με γκολ του Παντεκίδη στο 90+2′ τα ''λιοντάρια''… λύγισαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ Β’ και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εννέα σερί νίκες για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στο πρωτάθλημα, έχει 31 βαθμούς και βρίσκεται στο +9 από την δεύτερη ομάδα του “Δικέφαλου του Βορρά” και την ΑΕΛ, που παίζει αύριο (29/1).

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85′ Κουλούρης), Γρόσδης (62′ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85′ Γιαξής), Γκορντεζιάνι (76′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης (90+5′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (75′ Σοφιανός), Στίνα (90+5′ Σιόντης), Κανίς (62′ Μπαΐροβιτς), Μούργος (90+5′ Στάικος), Κατσαντώνης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.