Νικητής ο Άρης, «φωνάζει» ο ΠΑΟΚ

21:31 | 13/12/2020

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ολλανδό διαιτητή, ο Άρης πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0)

Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε εντόνως από τον ΠΑΟΚ, ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που πήρε πίσω μέσω VAR ο Ολλανδός διαιτητής, ένταση στο ημίχρονο και αποβολή του Καρυπίδη συνέθεσαν το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να επικρατεί 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

πεναλτι-αρης-παοκ.jpg#asset:264103

Ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (παίζουν το προσεχές Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ») πήρε το τρίποντο με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκάμα στο 40', σε ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση και νεύρα που σίγουρα θα έχει και... τρίτο ημίχρονο.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μάντζιου ανέβηκε στη δεύτερη θέση, στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω, στο +2, τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Mάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76’ Τζέγκο), Ματέο (62’ Σίλβα), Γκάμα (90’+7’ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (61’ Λόπεθ).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63’ Κρέσπο), Ίνγκανσον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Αουγκούστο (79’ Εσίτι), Τσιγγάρας, Σβαμπ (79’ Τσόλακ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INTIME

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.