Νικοπολίδης: «Αυτό ήταν το λάθος που έκανα στο φάουλ του Μπέκαμ»

10:56 | 07/10/2021

Σαν χθες, Τετάρτη, πριν από 20 χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε «πληγώσει» την Εθνική μας με το περίφημο φάουλ στο 2-2 του «Ολντ Τράφορντ».

Μάλιστα, ο Μπέκαμ έγινε viral όταν συγκινήθηκε παρακολουθώντας ξανά τη συγκεκριμένη φάση.

Τα βρετανικά Μέσα είχαν εκτενή αφιερώματα για εκείνο το γκολ-φάουλ που είχε στείλει την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ του 2002, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος ήταν ο... άτυχος που δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση και το λάθος που έκανε:

«Οταν κάποιος εκτελεί φάουλ από τόσο μεγάλη απόσταση, είναι αρκετά πιο εύκολο να σημαδέψει την γωνία, πάνω από το τείχος. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να περάσεις την μπάλα πάνω από το τείχος και να την στείλεις στην αντίθετη γωνία. Η μπάλα πέρασε από πάνω, αλλά δεν πήγε στην γωνία που κάλυπτε το τείχος. Πήγε στην δική μου. Έκανα ένα μικρό βηματάκι μπροστά και στα αριστερά και όταν το έκανα αυτό η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση και ερχόταν προς την δική μου γωνία. Αλλά το να έχω κινηθεί στα αριστερά και με δεδομένη την κούραση σε εκείνο το σημείο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το λάθος μου ήταν αυτό το μικρό βήμα που έκανα νομίζοντας ότι θα στείλει την μπάλα στην γωνία πάνω από το τείχος. Το πρόσεξε; Το ήθελε; Δεν ξέρω» ανέφερε ο Νικοπολίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.