Νίκος Πασπάτης: «Καλό ταξίδι, αδελφέ μας...»

SMS
12:05 | 16/03/2021

Ο χαμός του Νίκου Πασπάτη, εκτός από τον Δήμο Ηρακλείου, σκόρπισε βαθιά θλίψη και στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ στο Ηράκλειο.

Ο άτυχος άνδρας ήταν επίλεκτο μέλος του τοπικού συνδέσμου των "κιτρινόμαυρων".

Από χθες το βράδυ, οπότε κι έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, οι ομοϊδεάτες του τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά λόγια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Όλοι θα θυμούνται για πάντα το χαμόγελό του, και την αγάπη του για την ομάδα.

Ο Νίκος θα πάει να συναντήσει στην κερκίδα του παραδείσου τον Θέμη Γύπαρη, έναν ακόμη πιστό οπαδό του "δικεφάλου" που πέταξε για το μεγάλο ταξίδι, πριν από περίπου 8 χρόνια. Οι δυο τους θα βλέπουν από ψηλά να γίνεται πράξη το όνειρό τους: η ΑΕΚ να επιστρέφει στο σπίτι της, την Νέα Φιλαδέλφεια...

Το ισχυρότερο συνδεσμιακό κίνημα της ΑΕΚ, αποχαιρέτησε κάπως έτσι τον Νίκο Πασπάτη: "Η ORIGINAL 21 με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον αδερφό μας Νίκο, έναν από τους πρωτεργάτες του club του Ηρακλείου Κρήτης. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι Αδερφέ μας..."

Τέλος, η "κιτρινόμαυρης" απόχρωσης αθλητική εφημερίδα "Ώρα" αφιέρωσε μέρος του πρωτοσέλιδού της στον 48χρονο πιστό φίλο της ΑΕΚ...

πασπαμεσα.jpg#asset:289257


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.