​Νιόπλιας: «Αυτές οι νίκες μας μεγαλώνουν»

23:51 | 20/12/2021

Τι δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ σχολίασε το αποτέλεσμα και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και στη ρεβάνς με τον Άρη την προσεχή Πέμπτη.

«Ηταν μία μεγάλη νίκη. Η ΑΕΚ γνώριζε το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού και ήθελε τη νίκη για να είναι κοντά του. Σιγά-σιγά βελτιωθήκαμε και τελειώσαμε το πρώτο μέρος με παρα πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί και μετά κάναμε διαχείριση για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Οι νίκες αυτές μετράνε πάρα πολύ. Ημουν παίκτης την τελευταία φορά που κερδίσαμε την ΑΕΚ. Αυτές οι νίκες μας μεγαλώνουν σαν ομάδα. Νικήσαμε μία ομάδα που έχει στόχους και έχει ξοδέψει λεφτά.

>>>Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ

Μυστικό δεν υπάρχει. Είμαστε καλά οργανωμένοι. Είμαστε σοβαροί, δεν κάνουμε τρέλες. Δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους. Αμυνόμαστε όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Δουλεύουμε στην κατοχή της μπάλας, στο τρανζίσιον. Εχουμε καλούς παίκτες και καλούς συνεργάτες. Δεν είμαι μόνος μου. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς μου δίνουν όλα τα εφόδια για να προχωράμε.

Μεταγραφικά, εγώ είμαι προπονητής. Ο ΟΦΗ δουλεύει αλλιώς. Εμένα δουλειά μου είναι να δουλεύω την ομάδα και να βελτιώνω τους παίκτες. Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, ο Γιώργος και ο Γιάννης Σαμαράς που ξέρουν τι χρειάζεται και τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η ομάδα μας.

Η ρεβάνς με τον Άρη είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πρέπει να ανατρέψουμε ένα σκορ. Ο Άρης είναι μία ομάδα που δύσκολα την κερδίζουμε τα τελευταία χρόνια, αλλά παίζουμε στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.