Νιόπλιας: «Έχουμε μεγάλο όνομα, θέλουμε το καλύτερο»

18:34 | 02/07/2021

Καμία τοποθέτηση του προπονητή του ΟΦΗ για τα μεταγραφικά.

Ο Νίκος Νιόπλιας πιάνει δουλειά και με τους συνεργάτες του θέλουν να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο σύνολο.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του δε θέλησε να κάνει αναφορά στο «καυτό» θέμα των μεταγραφών και ξεκαθάρισε πως δεν είναι στο πεδίο του το ζήτημα των διαπραγματεύσεων.

Μπορεί να μην μίλησε για πλέι οφ, αλλά υποστήριξε πως ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πάντα θέλει το καλύτερο…

Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του είπε: «Σ’ αυτή την ομάδα υπάρχουν ρόλοι. Όταν υπέγραψα έκανα την κουβέντα με αυτούς που τρέχουν τα μεταγραφικά. Άλλοι τρέχουν αυτά τα θέματα, εμένα η δουλειά μου είναι να προπονώ και να βελτιώνω την ομάδα.

Θα είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα, γιατί οι παίκτες ξεκουράστηκαν, θα μπορούν να μπουν με μεγαλύτερη όρεξη στο γήπεδο, γιατί ήταν ένα συνεχόμενο πράγμα και προπονούνταν διαρκώς.

Γυρίζουμε στην κανονικότητα. Στην κανονικότητα και με φιλάθλους, ξέρετε πόσο δυναμική μας δίνει το γήπεδο και ο κόσμος μας. Μας έλειψε πολύ και μπαίνουμε τώρα με ιδανικές συνθήκες στη νέα σεζόν.

Μπαίνουμε πάντα με θετικές σκέψεις στη σεζόν. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, την αφήνουμε πίσω μας και πάμε για τα καλύτερα».

Σχετικά με το κομμάτι των μεταγραφών, ο Μακεδόνας προπονητής επεσήμανε: «Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, σε πρότυπα εξωτερικού. Άλλοι χειρίζονται αυτά τα θέματα.

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε τους παίκτες εδώ. Κανείς δε θέλει να τους έχει τελευταία μέρα, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμη. Δεν είναι όπως πέρυσι, που βιαζόσουν να κλείσεις και δεν υπήρχαν παίκτες. Φέτος υπάρχουν παίκτες, περιμένουν κι εκείνοι και στο τέλος μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.

Με τόσο κακή χρονιά που κάναμε πέρυσι, φέτος θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα Δε θέλαμε να παίξουμε στα πλέι άουτ φυσικά, αν και πολλές συγκυρίες μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση.

Το καλό στην Ολλανδία είναι ότι θα παίξουμε με αξιόλογους αντιπάλους. Βλέπεις και συ τις δυνατότητες σου σαν ομάδα, σιγά-σιγά θα έχουμε καλύτερες προσαρμογές, περισσοτέρους παίκτες στο γκρουπ και μέρα με τη μέρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για τους στόχους της ερχόμενης περιόδου, ο κ. Νιόπλιας υπογράμμισε: «Ρωτάτε έναν άνθρωπο που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδα και ξέρω τους στόχους μας. Έχουμε μεγάλο όνομα, έχουμε δυναμική στο πρωτάθλημα και θέλουμε το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πασαλίδης: «Εξαρχής στόχος τα πλέι οφ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.