Νιόπλιας: «Πρώτη φορά γεμάτος ο ΟΦΗ – Πέρυσι πήγα προετοιμασία με 14 παίκτες»

16:01 | 02/07/2023

Ο Νίκος Νιόπλιας σχολίασε τα εφετινά μεταγραφικά του ΟΦΗ.

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού μίλησε στην ιστοσελίδα bnsports.gr με αφορμή την επέτειο από την κατάκτηση του κυπέλλου του ΟΦΗ και σχολίασε την εφετινή ομάδα.

«Είναι καλή ομάδα ο ΟΦΗ. Και πέρυσι ήμασταν, αλλά είχαμε προβλήματα. Θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί έχουν διατηρήσει τον ίδιο κορμό και έχουν ήδη πάρει παίκτες. Αυτό είναι το βασικότερο του προσόν. Πέρυσι εγώ πήγα με 14 παίκτες προετοιμασία και δύο μήνες δεν έμπαινε μέσα παίκτης καινούργιος. Πρώτη φορά πάει στην προετοιμασία ‘’γεμάτος’’. Πάντα πάει να πάρει παίκτες στο τέλος, όταν είναι πιο φθηνά.

Έτσι την πατήσαμε και με τον Σίμο. Βγήκαμε Ευρώπη και πήγαμε στην προετοιμασία άδειοι, οι παίκτες σκάσανε. Φέτος, ο ΟΦΗ πήρε 26 βαθμούς στην κανονική περίοδο, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχαμε 37. Μην λένε ότι άλλαξε ο προπονητής και πήγαμε καλά, γιατί το 26 με το 37 είναι τεράστιο και φωνάζανε σε όλους να βγάλουν τις φανέλες. Για την 6άδα είναι αρκετές καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση (μαζί με τον ΟΦΗ), ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, ο Βόλος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.