«Νοσοκομείο» το ΒΑΚ: Τι γίνεται με Τοράλ και Νέιρα

14:57 | 29/08/2022

Με πολλές απουσίες, λόγω των τραυματιών, η προπόνηση του ΟΦΗ τη Δευτέρα, η πρώτη μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Νέιρα και Τοράλ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων τους.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Χωρίς τους Juan Neira και Jon Toral πραγματοποιήθηκε η σημερινή (29/8) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με τον Παναθηναϊκό (ο Neira με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και ο Toral με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού), θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού τους.

Όσοι αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με την προπόνηση για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Fjorin Durmishaj να κάνει θεραπεία. Ο Bruce Kamau συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Τρίτη (30/8), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (31/8), στις 09:00.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.