Νότιγχαμ Φόρεστ: Στήριξη του Μαρινάκη στον Κούπερ

16:39 | 05/04/2023

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στήριξε δημόσια τον προπονητή Στιβ Κούπερ, μετά από μια κακή πορεία στην Premier League, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της ελληνικής Super League πρόσθεσε ότι η πτώση του συλλόγου στη βαθμολογία πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 2-1 χθες (4/4) εκτός έδρας από τη Λιντς, είναι χωρίς νίκη σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο γνώρισε πέντε ήττες, και βρίσκεται στη 17η θέση στη βαθμολογία με 27 βαθμούς, όσο και τρεις άλλες ομάδες, μένοντας εκτός της ζώνης του υποβιβασμού λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Μπόρνμουθ.

Η χθεσινή ήττα δημιούργησε αμφιβολίες για το μέλλον του Κούπερ στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με ορισμένες αναφορές των ΜΜΕ να σημειώνουν ότι ο Ουαλός θα μπορούσε να γίνει ο 13ος προπονητής της Premier League που απολύεται αυτή τη σεζόν.

«Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε τις εικασίες και τα ψευδή και ενοχλητικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για να επιβεβαιώσουμε ότι ο Στιβ Κούπερ παραμένει ο προπονητής μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Μαρινάκης.«Όλοι είμαστε απογοητευμένοι με τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι πολύ σαφές ότι πρέπει να γίνει πολύ σκληρή δουλειά για να αντιμετωπιστεί επειγόντως η κατάσταση... Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και εικασίες. Υπάρχει μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, δέσμευση από τον Στιβ (σ.σ. Κούπερ) και τους παίκτες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε...».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα επισκεφθεί το Σάββατο (8/4) την Άστον Βίλα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.