Νταμπράουσκας: «Βασικός ο Χριστογεώργος στο τέρμα»

ΟΦΗ

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στην ανοιχτή προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη, ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε για την υπόθεση πώλησης του Χρήστου Μανδά και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ πως βασικός θα γίνει ο Νίκος Χριστογεώργος, για τον οποίο υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

«Κάθε προπονητής έχει ανάμεικτα συναισθήματα σε μία τέτοια κατάσταση. Χάνεις έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας σου, αλλά από την άλλη μιλάμε για κάτι πολύ καλό για την ομάδα, που δίνει έναν παίκτη της σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Μανδάς ήρθε στον ΟΦΗ σαν τρίτος τερματοφύλακας, εξελίχθηκε, βοήθησε και βοηθήθηκε από την ομάδα. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Γι’ αυτό παίζεις ποδόσφαιρο, για να κερδίζεις τρόπαια και έχει να κάνει με το πόσο καλός είσαι και το πόσο καλός μπορείς να γίνεις. Εάν ο Μανδάς πάει σε ομάδα της Serie A και παίξει καλά εμείς θα είμαστε χαρούμενοι», τόνισε ο κόουτς του ΟΦΗ.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, είπε: «Οταν ήρθε ο Χριστογεώργος είχαμε πει ότι εάν φύγει ο Μανδάς, τότε εκείνος θα πάρει την ευκαιρία. Είναι ένας νέος και ελπιδοφόρος τερματοφύλακας που θέλει να αποδείξει την αξία του. Μπορεί να γίνει ένας άλλος Μανδάς. Τότε θα δούμε τι θα γίνει, εάν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλον στην θέση του. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να το συζητάμε, πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με τον Χρήστο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστική η πώληση του Μανδά, ο οποίος μένει στη Λάτσιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.