Νταμπράουσκας: «Είχαμε 16 μαχητές, θέλω σεβασμό από τη διαιτησία»

22:24 | 20/08/2023

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη και τα «κλειδιά» που έφεραν το τρίποντο. Παράλληλα, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και αυτούς που είδαν το ματς από την τηλεόραση. Σε όλους συγχαρητήρια για την πρώτη νίκη. Οταν έρχεται η νίκη στις καθυστερήσεις έρχεται μετά από δουλειά στην προετοιμασία. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Και ο Άρης έκανε ό,τι μπορούσε. Ηταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε 2-3 παιχνίδια για να γίνουμε καλύτεροι, για να βρούμε τον ρυθμό μας. Ο Αρης αντίθετα είχε το πλεονέκτημα να έχει παίξει 4 επίσημα παιχνίδια. Και είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι, με ταξίδι. Πιστεύαμε πως στο τέλος του παιχνιδιού θα είχαμε τις ευκαιρίες.

Σήμερα είχα 16 μαχητές. Το κλειδί ήταν η προετοιμασία μας για το παιχνίδι. Οι παίκτες έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Κι αυτοί που δεν έπαιξαν είμαι σίγουρος πως όταν παίξουν θα είναι σαν λιοντάρια!

Οταν βάλαμε τα δύο γκολ θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Κάναμε το 1-0 και μετά ο Άρης έχασε ευκαιρία, το ίδιο και μετά το 2-0. Σε αυτό δεν είμαι ευχαριστημένος. Ισως να έχει κάνει και με τον ρυθμό. Μετά το 3-2, όμως, η αντίδρασή μας ήταν σωστή, δεν αφήσαμε τον Άρη, τον αναγκάσαμε να παίξει με μεγάλες μπαλιές.

Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε. Η ομάδα θα συνεχίσει τη δουλειά και θα βελτιωθεί κι άλλο, θα βελτιωθούμε σε όλα τα κομμάτια.

Δεν κάνεις πλάνο να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο 91'. Θα ήταν καλύτερα να βάζαμε τρίτο γκολ στο 2-0 ή στο 2-1.

Σήμερα δεν μας σεβάστηκε ο διαιτητής. Δεν ζητάμε χάρες, θέλουμε δίκαιη διαιτησία. Κάθε φορά σφύριζε φάουλ, λες και ήταν αγώνας μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι αυτά τα πράγματα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά θέλω δικαιοσύνη. Στο πρώτο μέρος ο διαιτητής ήταν πολύ καλός, ενώ στο δεύτερο σφύριζε συνέχεια. Θέλουμε σεβασμό, δεν θέλουμε χάρες».

Δείτε όσα δήλωσε νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στην Cosmote:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.