Νταμπράουσκας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, να είμαστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας»

19:19 | 22/10/2023

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου.

Στο ίδιο μήκος κύματος με το σχόλιό του αμέσως μετά το 0-0 με την Κηφισιά5977934 ήταν οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Κηφισιάς, εκφράζοντας την απογοήτευσή του με την εικόνα του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ήρθαμε και παίξαμε προετοιμασμένοι. Πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις και να είσαι καλύτερος από τους αντιπάλους σου, παίζεις με ομάδες που παίζουν και εκείνες. Σήμερα, οι καταστάσεις μας ευνόησαν, παίζαμε με παίκτη παραπάνω, είχαμε κερδισμένο πέναλτι και ίσως περισσότερο από κανονικά από όταν βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κηφισιά επειδή έπαιζε με παίκτη λιγότερο και όταν υπάρχει και πέναλτι άξιζαν τον βαθμό ενώ αντιθέτως δεν μπορώ να πω το ίδιο για εμάς.

Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη, να δούμε τι πήγε λάθος, να το αναλύσουμε πως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Να είμαστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας γιατί χάσαμε ακόμα δύο βαθμούς και είμαι πολύ απογοητευμένος για αυτό. Από την άλλη όμως πρέπει να μεγαλώνουμε συνεχώς, μεγαλώνουμε μέσα από τέτοιες καταστάσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.