Νταμπράουσκας: Έσταξε μέλι για Μοσκέρα και Χανιά

ΟΦΗ

Πώς σχολίασε ο προπονητής του ΟΦΗ τη νίκη-πρόκριση στα Χανιά.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλυσε την εικόνα του αγώνα, έπλεξε το εγκώμιο του Σαντιάγκο Μοσκέρα (είχε 2 γκολ και μία ασίστ), ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ταουσιάνη.

«Στην καριέρα μου είχα τέτοια ματς. Μπορεί να είσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο κάτι συμβαίνει, είναι μια μαγική κατάσταση. Πρέπει να πούμε πολύ καλά λόγια για τα Χανιά, δουλεμένη ομάδα από τον προπονητή. Διαθέτει ταχύτητα, είναι πολύ καλά προπονημένη και της εύχομαι τα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς ξεκινήσαμε πολύ αργά και αυτό διατηρήθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε στο μυαλό μας να μην δεχτούμε γκολ γιατί μετά τα πράγματα θα γίνονταν δύσκολα αλλά με τα γκολ των Αμπάντα, Φελίπε βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ, φυσικά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος για αυτό, ειδικά όταν δέχεσαι τρία γκολ εκτός έδρας. Πρέπει να πω καλά λόγια για τον Σαντιάγκο Μοσκέρα πως με την εικόνα του έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στον ΟΦΗ και μπορεί να προσφέρει πολλά. Ηρθε από τον πάγκο, πέτυχε δύο γκολ, έδωσε μια ασίστ. Κερδίσαμε, πήραμε την πρόκριση και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτόν».

Και συνέχισε: «Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε με αντίπαλο τα Χανιά μετά το φιλικό του Σεπτεμβρίου και πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια ήταν αρκετά παρόμοια μεταξύ τους. Για μένα είναι μια πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο ημίχρονο είπα στους παικτες μου ότι το παιχνίδι δεν είχε τελείωσει γιατί είδα ότι οι παίκτες του αντιπάλου κινούνταν πολύ καλά στον κενό χώρο. Τα πρώτα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη, στην συνέχεια οι δικοί μας παίκτες δεν πανικοβλήθηκαν, ανταποκρίθηκαν σωστά. Πιστεύω ότι θα μας φανεί χρήσιμο το ότι σκοράραμε ενώ είχαμε δεχτεί δύο γκολ».

Οσον αφορά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Τώρα υπάρχουν κάποιες μέρες για ξεκούραση προκειμένου να ηρεμήσουν οι παίκτες και με την επιστροφή τους να κοιτάξουμε την Κηφισιά. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την Κηφισιά, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Οταν επιστρέφεις έπειτα από διακοπή δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Πρέπει να δούμε πως θα είναι οι παίκτες, ο Μπάκιτς έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή, Ντίκο, Λουίζ Φελίπε, Γαγιέγος δεν ήταν έτοιμοι 100% και πιστεύω πως στο διάστημα που ακολουθεί θα προετοιμαστούν καλύτερα για να είναι πανέτοιμοι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.