Νταμπράουσκας για μεταγραφή: «Ποτέ δεν ξέρεις»

ΟΦΗ

Ο Λιθουανός προπονητής έκανε τον μεταγραφικό απολογισμό του ΟΦΗ και άφησε ένα -μικρό- παράθυρο ανοιχτό.

Στην καθιερωμένη του συνάντηση στο ΒΑΚ με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις, εξέφρασε την ικανοποίησή του και άφησε ένα -μικρό- ανοικτό παράθυρο για μία ακόμα προσθήκη, μόνο εάν προκύψει κάποια σπουδαία περίπτωση.

«Νομίζω ότι πιθανότατα ήταν η τελευταία μεταγραφή μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εάν υπάρξει ξανά, ξαφνικά μία περίπτωση top παίκτη που μας αρέσει πραγματικά, τότε ίσως. Προς το παρόν όμως, μέχρι τον Ιανουάριο θεωρώ ότι είμαστε χαρούμενοι και τώρα πρέπει να αρχίσουμε να προβλέπουμε, τι μπορεί να συμβεί, εάν έχουμε κάποια αδυναμία τον χειμώνα».

Kαι πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως προσεγγίσαμε τους παίκτες, συνεργαστήκαμε άψογα. Όλοι έκαναν τη δουλειά τους, και ο Ιβάν Σλάβοβ, και ο Μηνάς Λυσάνδρου, κι εγώ. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι δεν μπορείς να κάνεις μία πιο λογική προσέγγιση από αυτή που κάναμε. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν τυχεροί όπως με τον Νταν (σ.σ. Γκλάζερ). Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και μπορέσαμε να τον κλείσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που κάναμε τις προσεγγίσεις μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως κινηθήκαμε σε αυτή την περίοδο των μεταγραφών».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.