Νταμπράουσκας: «Με τον ΟΦΗ περπατούσαμε σε μια λεπτή γραμμή»

17:00 | 11/01/2024

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ

Σε συνέντευξη του πρώην προπονητή του ΟΦΗ σε λιθουανικό Μέσο που δημοσίευσε το gentikoule.gr, γίνεται λόγος για το διαζύγιο των δύο πλευρών και το διάστημα που ο ΟΦΗ είχε τα αρνητικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας είπε:

«Μεγαλώνεις τις προσδοκίες σου, κερδίζεις, είσαι στην 3η με την 4η θέση έπειτα από πέντε αγωνιστικές και μετά δεν κερδίζεις για έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Οι λόγοι; Είναι σύνθετο. Με τον ΟΦΗ περπατούσαμε σε μια λεπτή γραμμή. Και οι τέσσερις ισοπαλίες σε εκείνο το διάστημα ήταν νίκες. Απόλυτως. Στο ξεκίνημα της χρονιάς η μπάλα μπήκε μέσα, αργότερα δεν έμπαινε. Τότε δεν κερδίζεις το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο παιχνίδι και γίνεται δυσκολότερο να κερδίσεις το δεύτερο. Στο πέμπτο είναι πλέον απίθανο. Από εκεί και πέρα αλλάζουν όλα. Αν δουλεύεις στην Λιθουανία και έχεις 10 ανθρώπους γύρω σου, 100 ενεργούς φιλάθλους τότε υπάρχει ένα πλήθος. Πας στο κέντρο της πόλης μετά από μια νίκη και σου φέρνουν ποτά, φαγητό, δεν χρειάζεται να πληρώσεις. Όταν χάνεις, δεν σε αφήνουν να μπεις μέσα».

Και συνέχισε: «Όταν προσλαμβάνεσαι, οι ίδιοι άνθρωποι είναι που σε απολύουν. Μπορεί ν’ ακουστεί κλισέ φράση όμως η απόλυση ενός προπονητή είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα σε αυτήν την δουλειά. Δεν υπάρχουν προπονητές που να μην έχουν απολυθεί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.