Νταμπράουσκας: Οι ατάκες-φωτιά και το τέλος του «μήνα του μέλιτος»

ΟΦΗ

Η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο προπονητής του ΟΦΗ και το νόημα των όσων είπε.

Το παιχνίδι στη Λιβαδειά την περασμένη Κυριακή θα περάσει καιρός για να ξεχαστεί. Κι αν ο κόσμος το σβήνει σιγά-σιγά από τη μνήμη του, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν πρόκειται να το κάνει τόσο εύκολα.

Οι σκληρές δηλώσεις του και τα «γκάζια» στους ποδοσφαιριστές ήταν η εύλογη αντίδραση για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό. Για πρώτη φορά ο προπονητής του ΟΦΗ ήταν τόσο ενοχλημένος μετά από μία ήττα. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά γιατί δεν είδε έστω ένα στοιχείο από αυτά που θέλει να περάσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Οι ατάκες «οι άνδρες δεν αντιδρούν έτσι» και «τίποτα δεν λειτούργησε σωστά», συν την αυτοκριτική του δείχνουν τι ακριβώς άφησε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξ ου η άμεση επέμβαση από πλευράς του με «γκάζια» στα αποδυτήρια, αλλά και με τετ α τετ με τους παίκτες. Λογικό είναι ο Νταμπράουσκας να θέλει ακριβώς να δει τι συνέβη και δεν πήγε τίποτα σωστά. Είναι θέμα κινήτρου ή κάτι άλλο;

Ο Λιθουανός μίλησε χωρίς να κρυφτεί και... έστειλε μηνύματα: «θέλω να δω ποιοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά και ποιοι όχι». Άφησε την ενόχλησή του να φανεί και να δουν όλοι οι ποδοσφαιριστές πως τέτοιες εμφανίσεις όχι μόνο δεν πρέπει να επαναληφθούν, αλλά και δεν θα περάσουν έτσι.

Το έχουμε τονίσει ξανά πως ενόψει καλοκαιριού όλοι κρίνονται. Περνάνε τις τελικές εξετάσεις και στο τέλος της σεζόν θα γίνει το «ταμείο». Τα πλέι άουτ φαντάζουν μία άχαρη και αδιάφορη διαδικασία, όχι όμως για τον προπονητή του ΟΦΗ που θα βγάλει τα συμπεράσματά του για τη γενικότερη νοοτροπία και για το πού μπορεί να στηριχτεί ώστε το καλοκαίρι να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο «μήνας του μέλιτος» τελείωσε και για τον Νταμπράουσκας, ο οποίος δεν έβγαλε τον εαυτό του εκτός κάδρου της κριτικής γνωρίζοντας ότι ο κόσμος πικράθηκε. Όπως κατάφερε και τον συσπείρωσε και στήριξε τον ΟΦΗ το ίδιο εύκολα μπορεί να απομακρυνθεί και σίγουρα με εμφανίσεις σαν αυτές απέναντι στον Λεβαδειακό δεν θέλει και πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταμπράουσκας: «Είμαι νευριασμένος, δεν αντιδρούν έτσι οι άνδρες!»

Πλέι άουτ: Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΟΦΗ τις 3 πρώτες αγωνιστικές - Σάββατο με Λεβαδειακό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.