Νταμπράουσκας σε παίκτες: «Αν αδίκησα κάποιον δεν ήταν προσωπικό»

12:15 | 09/12/2023

Η τελευταία ομιλία του Βάλντας Νταμπράουσκας στους παίκτες στο αντίο του στο ΒΑΚ.

Η εποχή Νταμπράουσκας έλαβε κι επίσημα τέλος με την ανακοίνωση του ΟΦΗ για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Πριν τη σημερινή προπόνηση βρέθηκε στο ΒΑΚ ο κ. Νταμπράουσκας με τους συνεργάτες του για να χαιρετήσει τους παίκτες. Μεταξύ άλλων τους ειπε:

"Όλοι μας πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Περάσαμε 14 μήνες μαζί, διάστημα κατά το οποίο δημιουργήσαμε καλές σχέσεις, είχαμε καλά αποτελέσματα και μεγαλώσαμε ως ομάδα.

Αισθάνομαι πραγματικά προνομιούχος και ήταν τιμή μου που ήμουν εδώ μαζί σας και μοιραστήκαμε αυτά τα αποδυτήρια, τους αγώνες αλλά και τις συζητήσεις μας. Πραγματικά πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχει και τόση σημασία το αποτέλεσμα. Αν θα νικήσεις ή αν θα χάσεις σε ένα παιχνίδι παραπάνω, δεν αλλάζει ποιος είσαι ως άνθρωπος. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ωρίμασα και εξελίχθηκα ως προπονητής αλλά και ως άνθρωπος και φεύγω από εδώ όντας καλύτερος και ως άνθρωπος και ως προπονητής. Αυτό το οφείλω σε εσάς. Αν υπήρξαν στιγμές που κάποιος στενοχωρήθηκε και αισθάνθηκε έλλειψη εμπιστοσύνης, όπως αξίζετε να σας εμπιστεύονται, ή δεν πήρε τις ευκαιρίες που πίστευε ότι έπρεπε να είχε πάρει, αυτό δεν ήταν κάτι προσωπικό. Όλες οι αποφάσεις που πήρα ήταν με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα! Παίξατε πολύ καλά την περασμένη Τετάρτη (με την Κηφισιά). Γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα γινόταν. «Χτίστε» πάνω σε αυτό, δώστε το 100% σας στον επόμενο προπονητή, όμως πάνω απ’ όλα μείνετε ενωμένοι! Ήμασταν καλή ομάδα και ο τελευταίος μήνας δεν το αλλάζει αυτό"!

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός Κώστας Γιαννούλης:

"Θέλουμε ευχαριστήσουμε τον κ. Νταμπράουσκας για αυτούς τους 14 μήνες που ήμασταν μαζί. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένειά του".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.