Νταν Γκλέιζερ: Σήμερα η επισημοποίηση του deal

ΟΦΗ

Στο... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ ανακοινώνει σήμερα τον Νταν Γκλέιζερ - Όλες οι λεπτομέρειες.

Το προ ημερών ρεπορτάζ του Capitano.gr ανέφερε ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση αμυντικού χαφ, ανεξάρτητα από την υπόθεση του γκολκίπερ.

Στο... παρά ένα των μεταγραφών, ο ΟΦΗ βρίσκεται, όπως διαβάσατε χθες, μία ανάσα από τη συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την αγορά του Νταν Γκλέιζερ, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα. Τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ για συμφωνία του ΟΦΗ για την απόκτηση του 26χρονου μέσου άρχισαν από την Κυριακή, μάλιστα αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Capitano.gr σήμερα θα ολοκληρωθεί η σπουδαία συμφωνία και θα ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση. Θυμίζουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται σήμερα άρα ο ΟΦΗ πρέπει να «τρέξει» τις διαδικασίες για την τελευταία, όπως όλα δείχνουν, προσθήκη του καλοκαιριού.

Ο Γκλέιζερ είναι εν ενεργεία διεθνής, 26 ετών, μετράει 18 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής, ενώ το 2020 αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στη χώρα του. Πρόκειται για τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως υπάρχουν αντιδράσεις για την επικείμενη αποχώρησή του.

Ο ΟΦΗ με την προσθήκη του Γκλέιζερ ουσιαστικά καλύπτει το κενό του Ασάν Ντιουσέ και ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποκτά ακόμα μία ποιοτική λύση για τη μεσαία γραμμή της Κρητικής ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.