Ντε Τσέρμπι, Φρανκ, Μότα και Σάουθγκεϊτ υποψήφιοι αν απολυθεί ο Τεν Χαγκ

17:30 | 07/03/2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερικ Τεν Χαγκ, δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν, καθώς ο νέος συνιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων», Τζιμ Ράτκλιφ, δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας είναι λιγότερο πειστική.

Σύμφωνα με το «ESPN» αν απολυθεί ο Τεν Χαγκ τότε η Γιουνάιτεντ θα στραφεί στην περίπτωση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπράιτον. Πάντως για να αποδεσμεύσει η διοίκηση των «γλάρων» τον Ιταλό τεχνικό ζητά 15 εκατ. ευρώ.
Αν δεν προχωρήσει το θέμα με τον Ντε Τσέρμπι, τότε, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ράτκλιφ έχει στη λίστα του τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τον Δανό κόουτς της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αλλά και τον Ιταλό Τιάγκο Μότα, που έχει δημιουργήσει την καλύτερη Μπολόνια των τελευταίων ετών στη Serie A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.