Ντέιβις: Δεν ανανεώνει με την Μπάγερν, πιέζει για Ρεάλ

17:30 | 14/11/2023

Τα πάντα για να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ κάνει ο Αλφόνσο Ντέιβις, με τον Καναδό αριστερό μπακ να απορρίπτει την τελευταία πρόταση ανανέωσης τον Βαυαρών.

Αποφασισμένος και διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει κάτοικος Μαδρίτης είναι ο Αλφόνσο Ντέιβις. Δεν αποτελεί πλέον μυστικό, ότι ο Καναδός αριστερός μπακ θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο 24χρονος προσπαθεί σαν «τρελός» να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο του και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Marca», ο Καναδός μπακ ενημέρωσε την Μπάγερν ότι δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, απορρίπτοντας την τελευταία πρόταση που του έκαναν οι Βαυαροί.

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με την επιθυμία του Ντέιβις να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ. Το υπάρχον συμβόλαιο του Καναδού με την Μπάγερν, έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2025 και με αυτόν τον τρόπο, ο 24χρονος θέλει να πιέσει τους Βαυαρούς να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι του 2024, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας θα πρέπει να υποκύψουν, εάν δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς χρηματικό κέρδος.

Πηγή: Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.