​Ντέμης Νικολαϊδης: «Η μόνη ομάδα που θα το σκεφτόμουν να παίξω εκτός της ΑΕΚ θα ήταν ο ΠΑΟΚ»

09:32 | 27/05/2023

Αποκαλύψεις από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Καθόλου δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 31 ετών ώστε να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον χειρισμό της ΑΕΚ στο θέμα με τον οπαδό και τη φωτοβολίδα και το αν το βλέπει ως δική του δικαίωση, είπε: «Πολύ καλά έκανε η ΑΕΚ, το αυτονόητο έκανε και μπράβο της. Είναι απόπειρα δολοφονίας, ασυνείδητα ή ενσυνείδητα, είναι τραγικό. Εννοείται ότι δεν πρέπει να ξαναμπεί στο γήπεδο, συγγνώμη…».

Όταν του ζητήθηκε να πει αν θα έπαιζε σε άλλη ελληνική ομάδα ή σκόπευε να παραμείνει στον Απόλλωνα Αθηνών αν δεν είχε πάει στην ΑΕΚ: «Είχε γίνει μία ερώτηση όταν έπαιζα μπάλα και είχα απαντήσει σε συνέντευξη. Είχα πει ότι η μόνη ομάδα που θα το σκεφτόμουν να παίξω μπάλα θα ήταν ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν θα έπαιζα».

Για το αν μετάνιωσε για την απόφασή του να αποσυρθεί στα 31 του ώστε να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ: «Είχα χρόνια ακόμα μπροστά, εννοείται. Ήμουν στην καλύτερή μου φάση στην Ισπανία και αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο το ίδιο θα έκανα και πάλι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.