Ντέμης Νικολαΐδης: «Καλύτερος από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, αλλά πλέον έμεινε πολύ πίσω»

09:21 | 02/04/2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στο ντέρμπι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στη 2η αγωνιστική της Super League 1 και επισήμανε την ανωτερότητα των Πειραιωτών στο ματς, αλλά και το… βήμα τίτλου που έκανε η Ένωση με τη νίκη της με 1-0.

Αναλύοντας τη 2η αγωνιστική της Super League 1 στην εκπομπή Monday FC της Nova, ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στην υπεροχή του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή, αλλά και στις λύσεις που πήρε η ΑΕΚ από τις αλλαγές του Αλμέιδα.

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη:

«Η ΑΕΚ δεν είχε σε καλή μέρα διάφορους παίκτες ειδικά στα χαφ. Ο Ολυμπιακός είχε τους Έσε και Τσικίνιο. Η ΑΕΚ είχε σε καλή μέρα τον Αθανασιάδη. Η ΑΕΚ παίρνει λύσεις από τον πάγκο, με τον Μάνταλο και τον Ελίασον που πέρασαν και συνεργάστηκαν στο γκολ παίρνοντας και το ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έκανε τέσσερις μεγάλες φάσεις. Η ΑΕΚ περίμενα ότι θα θέλει λίγο χρόνο λόγω της διακοπής. Θα αρχίσει να αποκτά ρυθμό πιστεύω ξανά. Στο γκολ της ΑΕΚ νομίζω πως ο Ρέτσος δεν θα έπρεπε να αποφύγει την κάρτα. Θα μπορούσε να αποβληθεί γιατί με ισοπαλία θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ πίσω. Δεν τελείωσε 100%. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ θα υπάρχουν ελπίδες. Πέρυσι κέρδισε ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ να έχει πολλές φάσεις. Τώρα έχασε, χωρίς η ΑΕΚ να έχει ευκαιρίες. Οι αλλαγές του Ολυμπιακού δεν πήγαν άσχημα. Ο Ολυμπιακός το έφερε εκεί που ήθελε το παιχνίδι, αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα. Αν η ΑΕΚ κερδίσει την Τετάρτη οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλες. Σε αυτά τα δύο ματς που ακολουθούν αν η ΑΕΚ πάρει τέσσερις βαθμούς θα ενισχύσει τη θέση της ακόμα περισσότερο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.