Ντέμης Νικολαΐδης: «Ποιος ήταν αυτός ο τύπος με τα πολιτικά που έψαχνε τον Ιωαννίδη για να παλέψουν»;

08:30 | 09/04/2024

Πώς σχολίασε χθες ο Ντέμης Νικολαΐδης όσα έγιναν την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στην χθεσινή εκπομπή του στη Novasports αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε ο Φώτης Ιωαννίδης με ανθρώπους του Άρη, στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θυμίζουμε πως με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι του Αρη με τον Παναθηναϊκό, ο Φώτης Ιωαννίδης έτρεξε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο να διαμαρτυρηθεί στον Σκοπιανό διαιτητή Στάβρεφ και αμέσως μετά όρμηξε στον Ακη Μάντζιο και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος, ενώ στον καυγά ενεπλάκη ο τιμ μάνατζερ του Αρη Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Αρχικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είπε: «Ο Ιωαννίδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φαίνεται. Εκνευρίζεται, όμως και δεν πρέπει να εκνευρίζεται. Το λέω εγώ που εκνευριζόμουν σε πολλά παιχνίδια. Εκνευρίστηκε από τον διαιτητή, νομίζω πως δίκιο είχε, αλλά χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επεισόδιο: «Ενας τύπος από τον Άρη που πήγε να τσακωθεί με τον Ιωαννίδη, ποιος είναι; Πήγε να παλέψει με τον Ιωαννίδη, ποιος είναι αυτός; Δεν ήταν παίκτης, με πολιτικά είναι. Έψαχνε τον Ιωαννίδη να παλέψουν λες και είμαστε σε καμιά αρένα. Δεν μπορώ, εκνευρίζομαι πάρα πολύ με αυτά. Αυτοί με τα πολιτικά πρέπει να ηρεμούν την κατάσταση, να σέβονται τους ποδοσφαιριστές. Είχα να το δω καιρό αυτό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.