Ντεμπούτο στο «Γεντί Κουλέ» ο Καρέλης;

09:16 | 13/09/2018

Η απουσία Πρίγιοβιτς δίνει ελπίδες συμμετοχής στο Νίκο Καρέλη για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ

Ο κρητικός επιθετικός έκανε προετοιμασία με την Γκενκ, από την οποία ο ΠΑΟΚ ενώ απέναντι στην Φόλα Ες αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα, στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι για εφέτος.

Η απουσία Πρίγιοβιτς, φέρνει τον Τσούμπα Ακπόμ στην κορυφή της επίθεση για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο ''Γεντί Κουλε''. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ακπόμ αναμένεται να πάρει θέση βασικού, όμως δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κάποια λεπτά και ο Νίκος Καρέλης.

Έτσι, ο Νίκος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για τον ίδιο καθώς θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. Στην πόλη που γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα του Εργοτέλη.

  • Έπειτα από 985 ημέρες

Αν τελικά ο Καρέλης αγωνιστεί απέναντι στον ΟΦΗ ΟΦΗ, θα επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 985 ημέρες με την προηγούμενη εμφάνιση του να καταγράφεται στις 4 Γενάρη του 2016 στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στην οποία μάλιστα είχε πετύχει και ένα γκολ. Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια ο Καρέλης έχει παίξει 75 παιχνίδια με την Γκενκ και έχει πανηγυρίσει και 33 γκολ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.