Ντέρμπι «Δικεφάλων» στα πλέι οφ - πρόγραμμα και μεταδόσεις

09:17 | 26/04/2023

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/4) περιλαμβάνει την εμβόλιμη 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με το ντέρμπι Δικεφάλων στην OPAP Arena να ξεχωρίζει, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στον Βόλο κι ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη.

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται την Τετάρτη (26/4) με την έναρξη του δεύτερου γύρου των playoffs. Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται και η εμβόλιμη 6η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι Δικεφάλων στην OPAP Arena μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Βόλο κι Άρη αντίστοιχα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στις 21:00 στην ''Opap Arena''. Μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (23/4) η Ένωση συνεχίζει αήττητη σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και θέλει να συνεχίσει το σερί της και κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μείνει στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, στις 18:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την ίδια στιγμή το τρίποντο θέλει κι η ομάδα της Μαγνησίας, που μετά την ήττα από τον Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της 5ης... ευρωπαϊκής θέσης.

Στις 19:00 ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλ. Βικελίδης, με τους ερυθρολεύκους να καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Ο Ζοζέ Ανιγκό θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ντιαντιέ Σαμασέκου και Ζούμπερ Μπουτούτσι, που απουσίαζαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (23/4).

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 18:00 Stoiximan Super League: Βόλος - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19;00 Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός / Novasports Prime
  • 21:00 Stoiximan Super League: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD

Superleague Play Off: Η βαθμολογία

  1. Παναθηναϊκός 72
  2. ΑΕΚ 72
  3. Ολυμπιακός 63
  4. ΠΑΟΚ 60
  5. Άρης 44
  6. Βόλος 40
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.