​Ντιουσέ: «Μέσω του ΟΦΗ θέλω να ανέβω ξανά επίπεδο»

18:13 | 13/07/2022

Ο Σενεγαλέζος χαφ μίλησε για τον ΟΦΗ και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο Ασάν Ντιουσέ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέο απόκτημα του ΟΦΗ και μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους, τι τον εντυπωσίασε στην Κρητική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή του χρονιά.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον ΟΦΗ είναι πολύ θετικές και η φιλοξενία εξαιρετική. Ο ΟΦΗ έχει οικογενειακό περιβάλλον κάτι που ένιωσα αμέσως. Για μένα αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να δουλέψω περισσότερο και να πετύχουμε όλους τους στόχους», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πέρυσι δεν έπαιξα σε τόσους αγώνες όσους θα ήθελα, αλλά θεωρώ ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα βρω ξανά τη χαρά για να παίξω ποδόσφαιρο. Να πάρω χρόνο συμμετοχής, να δώσω όλα όσα μπορώ. Και επειδή η επιτυχία δεν έρχεται έτσι απλά, πρέπει όλοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Το πρότζεκτ που έχει ο ΟΦΗ ήταν κάτι που με ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Μέσω του ΟΦΗ θέλω να ανέβω ξανά επίπεδο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.