Ντόντσιτς: «Χαρούμενος στο Ντάλας, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει»

09:30 | 10/04/2023

Ο Λούκα Ντόντσιτς ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τους Μάβερικς, αλλά τόνισε την ανάγκη για αλλαγές.

Τέλος στα σενάρια πως έχει ξενερώσει σε τέτοιο βαθμό με το φετινό κάζο των Μάβερικς που έχει τάσεις φυγής έβαλε ο Λούκα Ντόντσιτς. Πάντως δεν έκρυψε πως δεν του άρεσε η απόφαση της ομάδας να πετάξει λευκή πετσέτα από τον προτελευταίο αγώνα της regular season και τόνισε την ανάγκη για αλλαγές.

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι αστείο, γιατί δεν ήξερα από πού βγήκε ότι κάνω τέτοιες σκέψεις. Δεν είπα κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε ο σούπερ σταρ των Μάβερικς.

«Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Περνούσαμε καλά. Πάντα μιλάω για την χημεία που είχαμε. Ήταν σπουδαία. Αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει», πρόσθεσε.

Όσο για την περιβόητη συνεργασία του με τον Κάιρι Ίρβινγκ; «Νομίζω ότι ταιριάζει στην ομάδα. Προφανώς ο κόσμος θα πει ότι αυτό δεν ισχύει κοιτάζοντας τα αποτελέσματα που είχαμε. Όπως έχω ξαναπεί όμως, η χημεία και τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας την νέα σεζόν».

Τέλος, για την απόφαση της ομάδας να εγκαταλείψει την προσπάθεια για πρόκριση στα play in από το ματς της Παρασκευής, παρότι υπήρχαν ακόμη ελπίδες πρόκρισης, είπε: Δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Αυτό μόνο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.