«Ντόπες» Δανδάλη στους παίκτες

11:34 | 29/03/2024

"Σε 15 μέρες κρίνονται όλα. Δώστε τα όλα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Volley League" ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο δείπνο προς τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.

Την Κυριακή (31/3, 4μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αρη στην πρώτη μάχη για τα πλέι-οφ και ο πρόεδρος της ομάδας, στην ομιλία του προς τους παίκτες, επιχείρησε να τους τονώσει το ηθικό.

"Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στα παιχνίδια που έρχονται. Δεν θέλω να αφήσετε ούτε σετ. Πάμε δυνατά και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία", ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, έδωσαν την διαβεβαίωση στον Γιάννη Δανδάλη, ότι θα κάνουν τα πάντα, για την επίτευξη του στόχου, που έχει θέσει ο σύλλογος.

Στο δείπνο, που έγινε μετά την προπόνηση της Πέμπτης (28/3) στο ψητοπωλείο Πεινάς-Μηνάς, που είναι εκ των χορηγών σίτισης των αθλητών της ομάδας, διαπιστώθηκε το πολύ καλό κλίμα, που υπάρχει στον ΟΦΗ.

Το τραπέζι στους παίκτες, έκανε ο Γιάννης Χονδροζουμάκης, μέλος της επιτροπής βόλεϊ του ΟΦΗ, που είναι πολύ κοντά, στην ομάδα.

Ο ίδιος εξέφρασε στους παίκτες, την απόλυτη εμπιστοσύνη του, ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε η ομάδα να ανέβει κατηγορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.