Ντραγκόφσκι: «Βασικός παράγοντας για τη μεταγραφή μου ο Τερίμ»

18:30 | 19/01/2024

Ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού «πάτησε» στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό, με εξάμηνο δανεισμό κι οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι, η οποία όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ έχει οριστεί στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός γκολκίπερ, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 14:30 με πτήση από το Μιλάνο, συνοδευόμενος απ' τον ατζέντη του και στις πρώτες του δηλώσεις, έδειξε ανυπόμονος για να πιάσει δουλειά με τον Παναθηναϊκο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις και να βοηθήσω αμέσως την ομάδα» τόνισε αρχικά ο 26χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε για την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

«Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τις... πράσινες αποχρώσεις που επέλεξε στα ρούχα του είπε: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.