Άγγελος Καστελιανάκης: Ο MVP τoυ Πόρου στο Capitano.gr

18:41 | 30/05/2019

Τι δήλωσε για το μεγάλο επίτευγμα των πρωταθλητών της Α1 καθώς και για το μέλλον του

Ο Πόρος έκανε τρομερή αντεπίθεση, στα playoffs είχε εξαιρετική παρουσία και πανηγύρισε τον τίτλο και την  άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του…

Οι νεοφώτιστοι δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται και στο τέλος ήρθε και η δικαίωση. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ήταν ο Άγγελος Καστελιανάκης.

Είναι εκείνος που έχει το γκολ στο… αίμα του. Ζει ποδοσφαιρικά μ’ αυτό και αποτελεί τον συνεπέστερο «κανονιέρη» του τοπικού, αφού την τελευταία τετραετία έχει πετύχει περισσότερα από 130 γκολ. Είναι περίπτωση «money in the bank» για την ομάδα που τον βάζει στο δυναμικό του.

Είναι εκείνος που σου δίνει την εντύπωση πως μόνο όταν ο… ήλιος πάψει να λάμπει, θα σταματήσει ν’ αναστενάζει τα αντίπαλα δίχτυα.

Η φετινή χρόνια ήταν λίγο περίεργη, καθώς δεν «πυροβολούσε» αρχικά… κατά ριπάς, αλλά την κατάλληλη στιγμή πήρε την ομάδα στις πλάτες του.

Έβαλε 19 τέρματα την κανονική περίοδο και 6 γκολ «χρυσάφι» στα playoffs και οδήγησε τον Πόρο στην κορυφή.

«Το πήραμε δίκαια»

Ο Άγγελος Καστελιανάκης μίλησε στο Capitano.gr για το σπουδαίο επίτευγμα που πέτυχαν οι «κυανολευκοι».

Ο 32χρονος φορ δήλωσε: «Ήμασταν καινούργια ομάδα και είχαμε διάφορα θέματα, τα οποία τα λύναμε εμείς οι ίδιοι. Εμείς είχαμε καλή παρέα και γι’ αυτό φτάσαμε ως εδώ.

Η φιλοσοφία μας ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία, γιατί στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αρκετές ιστορικές ομάδες, όπως ο ΠΑΝΟΜ, ο Ζαρός, ο ΠΑΟΚ και ο Αλμυρός.

Λέγαμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, γιατί θα ήταν καλό για όλους, θα προσπαθούσαμε να μπούμε στα playoffs κι έπειτα ό,τι καταφέρναμε.

Όταν ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα είχαμε 2 βαθμούς έναντι 6 του Ζαρού, όμως εμείς κοιτούσαμε το κάθε ματς ξεχωριστά και το πιστεύαμε.

Στις αρχές των playoffs, βέβαια, δεν μπήκαμε καλά, αλλά στα τρία τελευταία ματς κερδίσαμε και ήρθαν τα αποτελέσματα όπως τα θέλαμε. Και στο τέλος τα παίξαμε όλα για όλα.

Πιστεύω όλη τη χρονιά παίξαμε καλή μπάλα. Είχαμε την καλύτερη επίθεση, ενώ είχαμε και εξαιρετική άμυνα. Αυτό λέει πολλά. Κάναμε μια σταθερή πορεία. Νομίζω ότι δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο».

Αναφορικά με την φετινή πορεία του, αλλά και τη νέα σεζόν, ο έμπειρος επιθετικός είπε: «Έφυγα από τον Γιούχτα, που είχε φυσικό χορτάρι και πήγα στον Πόρο με τον συνθετικό τάπητα και αυτό με δυσκόλεψε λίγο. Θέλαμε, άλλωστε, όλοι το χρόνο μας, καθώς ήμασταν νέα ομάδα και έπρεπε να… βρεθούμε πρώτα.

Πέτυχα κρίσιμα γκολ, ιδιαίτερα στα playoffs, και αυτό σίγουρα είναι σημαντικό για μένα, όμως όλοι προσπαθήσαμε μαζί. Είμαι ευχαριστημένος και ατομικά και ομαδικά. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα πολύ μεγάλο στόχο. Κάνω κάθε φορά τη δουλειά μου και θέλω να βοηθάω όσο μπορώ.

Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο, να ηρεμήσουμε και είναι νωρίς να πούμε κάτι. Θα κουβεντιάσουμε και αν τα βρούμε, τότε θα συνεχίσω. Όμως πρέπει να συζητήσουμε για να καταλήξω στην καλύτερη πρόταση που θα έχω». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.