Ο Αγκάγεφ «σφυρίζει» στον ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ, από το Αζερμπαϊτζάν, ορίσθηκε από την ΚΕΔ, προκειμένου να διευθύνει τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί αύριο (1/3) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

Βοηθοί του Αζέρου διαιτητή, θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζεινάλ Ζεινάλοφ και Ακίφ Αμιράλ, ενώ VAR ορίσθηκε ο Ελτσίν Μασίγιεφ και AVAR, ο Κωνσταντίνος Ψαρρής και 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Ο Αγκάγεφ, ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει διευθύνει και στο παρελθόν ντέρμπι των δύο ομάδων (σ.σ. Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1, στις 3 Απριλίου 2022). Επίσης, έχει «σφυρίξει» στην Ελλάδα, τους αγώνες Λεβαδειακός-Βέροια 1-0 (15/5/22), Παναθηναϊκός-Αρης 1-0 (1/5/22), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0 (4/4/21), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0 (2/2/20) και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0 (10/3/19).

Παράλληλα, η ΚΕΔ όρισε τον Βαγγέλη Μανούχο, για τον πρώτο ημιτελικό, που θα γίνει επίσης αύριο, στο «Αθανάσιος Διάκος», ανάμεσα στην Λαμία και στον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του, θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Χρυσούλα Κουρομπύλια. Στο VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης και AVAR θα είναι ο Αθανάσιος Κόλλιας, ενώ 4ος διαιτητής, ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.