Ο «αγώνας» του Τσαπατάκη για να μπει στο αυτοκίνητό του!

14:30 | 24/10/2021

«Πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η "α-παιδεία" όλων εκείνων», έγραψε μεταξύ άλλων στη δημοσίευση.

Την προσπάθεια να μπει στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε θέση ΑμΕΑ, κατέγραψε ο κρητικός Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, καθώς ένας ασυνείδητος οδηγός είχε διπλοπαρκάρει, μπλοκάροντας την είσοδό του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram, ο Παραολυμπιονίκης προσπαθεί να μπει στο όχημά του, ενώ η πόρτα του δεν ανοίγει όσα χρειάζεται για να χωρέσει.

Τελικά τα κατάφερε με κόπο, αλλά στην ανάρτησή του αναρωτιέται: «Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…».

«Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η "α-παιδεία" όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!», έγραψε ακόμη.

Η ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη

«Δικαίωμα στην ζωή, έχουμε όλοι! Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής (όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.

Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η "α-παιδεία" όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!

Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά!

Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…».

Πηγή: lifo

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.