Ο Αήττητος και οι άλλοι…

07:48 | 20/03/2018

Στον Ηρόδοτο άφησαν πίσω τους τα… πανηγύρια και κοιτάζουν τη συνέχεια.

Θέλουν, εξάλλου, να τελειώσουν, όπως το επιτάσσει ο τίτλος τους, τη σεζόν στον 8ο όμιλο. Ως πρωταθλητές δηλαδή. Σοβαρά και δείχνοντας καλό «πρόσωπο» στο παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΜ. Κι έπειτα φυσικά ακολουθεί η απόλυτη πρόκληση των μπαράζ ανόδου στη Football League.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι 6 αγώνες του… μίνι πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν λίγο μετά το Πάσχα. Κι ο Ηρόδοτος θα βρει απέναντι του τους πρώτους του 5ου, του 6ου και του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Δύο, πάντως, «στροφές» πριν το φινάλε και η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει μόνο στο 7ο γκρουπ, αφού στα άλλα δύο η «μάχη»… μαίνεται. Σ’ αυτόν τον όμιλο ο Αήττητος Σπάτων, που διαθέτει ένα απίστευτο για τα δεδομένα της κατηγορίας μπάτζετ, έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο, μιας και έχει 40 βαθμούς, με τη Χαλκίδα ν’ ακολουθεί με 29.

Στο 5ο γκρουπ, τώρα, τα πάντα… κρέμονται σε μία κλωστή. Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει 44 βαθμούς, με τον Αστέρα Βλαχιώτη να μετράει 42, αλλά να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Και στο 6ο, τέλος, η… κούρσα είναι συναρπαστική. Η Προοδευτική έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή, με τον Εθνικό, ωστόσο, να έχει 37, ένα ματς λιγότερο και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Οι «κυανόλευκοι», επομένως, είναι το φαβορί για την πρωτιά. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.