Ο Αλέκος είναι πάλι εδώ!

SMS
08:01 | 25/02/2019

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Αλέκος Ζαφείρης έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του και αυτό φάνηκε και κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Πόρου είναι και πάλι εδώ και φυσικά ο Λεωνίδας Τιτιμοχελάκης δεν μπορεί παρά να αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση. Ο Ζαφείρης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και θυμίζει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό. Τον παίκτη που έχει την ικανότητα ν’ αλλάξει μόνος του τις ισορροπίες ενός αγώνα.  

Είχε πάρει μέσα στον Φεβρουάριο λίγα λεπτά συμμετοχής στα ματς με Μινωική και ΠΑΝΟΜ και χθες πέρασε στην αναμέτρηση απέναντι στο σύλλογο του Κατσαμπά στο 55’. Όταν ο Πόρος έχανε 0-1 και έψαχνε την ανατροπή… Και με πρωταγωνιστή τον Ζαφείρη, ο οποίος μοίρασε 2 ασίστ, οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 2-1 και «σκαρφάλωσαν» στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Ο ορισμός του game changer. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.