Ο Ανδρέας «μεγαλώνει»...

Απόψεις

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε το πρώτο του γκολ σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση

Από το βράδυ της Πέμπτης, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εξαργύρωσε την πολύ καλή του Ευρωπαϊκή εμφάνιση, με ένα γκολ. Και μάλιστα, το πρώτο ''Ευρωπαϊκό'' γκολ στην καριέρα του. Άλλωστε, δεν είναι και πολλά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει στα πόδια του. Ήταν το 49', όταν έπειτα από σέντρα του Φορτούνη, ο Ηρακλειώτης μέσος σκόραρε με το κεφάλι, και όχι με το δυνατό αριστερό του πόδι και διαμόρφωσε το 2-1.

Ο Μπουχαλάκης έχει... κερδίσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, έχει πάρει φανέλα βασικού στα πρώτα επίσημα παιχνίδια των ''ερυθρόλευκων''. Το... αγροτικό του πέρυσι στη Νότιγχαμ Φόρεστ του έκανε καλό, φέτος παρουσιάζεται καλύτερος και αποφασισμένος. Αγωνιστικά, μοιάζει πιο σίγουρος στις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο ενώ δείχνει βελτιωμένος και στον ανασταλτικό τομέα.

Στα 18 του έγινε επαγγελματίας με την ομάδα του Ηρακλείου, αργότερα έγινε βασικός και αναντικατάστατος,με συνέπεια το καλοκαίρι του 2014 να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Όμως, πέντε χρόνια τώρα δεν έχει αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του. Οι σοβαροί τραυματισμοί τον πήγαν πίσω, όμως ο Ανδρέας δεν τα παράτησε. Ένα παιδί από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, βαδίζει πλέον στα 25 και μοιάζει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

''Το ήθελα πολύ το γκολ μου και χαίρομαι που βοήθησα. Με βοήθησε ο δανεισμός στη Νότιγχαμ και μπορώ να προσφέρω περισσότερα.'' τόνισε μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός - Μπέρνλι και το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη αλλά και το πρώτο σε επίσημο παιχνίδι με τους ''ερυθρόλευκους''.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δείχνει ότι «μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και η χθεσινή βραδιά είναι ικανή να του δώσει την ψυχολογία και το έναυσμα για να δικαιώσει όσους πιστεύουν ότι παρά την ηλικία του, βρίσκεται ακόμα στην αρχή...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.