Ο Ανδριαδάκης, ο ΟΦΗ και η εμπιστοσύνη του Ζαγοράκη

SMS

Ο νέος ρόλος του κρητικού επιχειρηματία και το παρασκήνιο της επιλογής του στην Επιτροπή Ασφάλειας και γηπέδων της ΕΠΟ.

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστός ο νέος ρόλος του Νίκου Ανδριαδάκη. Ένας ρόλος άκρως τιμητικός για τον ίδιο αλλά και για το κρητικό ποδόσφαιρο. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Δαμάστας θα είναι ένας από τα νέα μέλη της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το άρθρο 42 του καταστατικού της ΕΠΟ, το οποίο προβλέπει την δημιουργία ειδικών επιτροπών, επικυρώθηκε η νέα σύνθεση - μεταξύ άλλων της ασφάλειας των γηπέδων. Σε αυτή πρόεδρος θα είναι ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, αναπληρωτής ο Βασίλης Φωτιάδης και η επιτροπή θα αποτελείται από επιπλέον πέντε μέλη μεταξύ αυτών και ο εκ των ιδιοκτητών του πολύ γνωστού ξενοδοχείου ROYAL MARMIN BAY.

Η επιτροπή θα έχει την ευθύνη της ασφάλειας των γηπέδων στα παιχνίδια της Superleague αλλά και της Εθνικής ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το σημείο ευθύνης της Ομοσπονδίας.

Η αγάπη για τον ΟΦΗ και η εμπιστοσύνη του Ζαγοράκη

Ο Νίκος Ανδριαδάκης δεν είναι κάποιος τυχαίος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κρήτης και φυσικά του ΟΦΗ. Με... παγκόσμιες φιλίες στο παλμαρέ του (βλ. Τρεζεγκέ, Μακελελέ, Αμπιντάλ), βοήθησε στο πόστο των δημοσίων σχέσεων την ομάδα της Δαμάστας το πιο πρόσφατο διάστημα ενώ η αγάπη του για τον ΟΦΗ είναι εκείνη που τον έχει συνδέσει αρκετά χρόνια με τον σύλλογο. Ήταν από εκείνους που βοήθησαν την χρονιά της ανόδου από την Γ' Εθνική στην Β', από το 2013 - 2018 υπηρέτησε τον ΟΦΗ ενώ όταν ανέλαβε η διοίκηση Μπούση, εκείνος ''μετακόμισε'' στον Ερασιτέχνη. ''Ο ΟΦΗ είναι ιδέα'' είχε τονίσει στην τότε επιστολή του, με την οποία έκανε γνωστό ότι απομακρύνεται από τα κοινά του Ομίλου.

Η... έλευση του Θοδωρή Ζαγοράκη σημαίνει και αρκετές αλλαγές στην ΕΠΟ σε υψηλές και όχι μόνο, θέσεις. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δείχνει να εμπιστεύεται άτομα που ξέρει και έχουν υπηρετήσει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Και ένας από αυτούς είναι και ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ελούντα. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πήρε τις καλύτερες συστάσεις για την δουλειά του Ανδριαδάκη στα χρόνια του Όμιλο, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και η καλή σχέση των δύο ανδρών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.