Ο Ανέστης φεύγει, ο Βαγγέλης έρχεται...

Απόψεις

Ο Νάστος συγκίνησε στο «αντίο» του, την ώρα που ο Νοικοκυράκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν γεμάτη δυνατές στιγμές. Στιγμές που ξεκίνησαν πριν από τη σέντρα με το «pasillo» του Ομίλου στον πρωταθλητή.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος τόλμησε κάτι που λίγοι θα τολμούσαν και επιβεβαίωσε για πολλοστή-είναι αλήθεια-φορά πόσο διαφορετικός είναι στον κόσμο της Super League 1.

Η πιο σημαντική, ωστόσο, είδηση που βγήκε από το παιχνίδι ήταν η αποχώρηση του Ανέστη Νάστου από τους «ασπρόμαυρους», μετά από 4.5 χρόνια.

Ο 31χρονος μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «Γεντί Κουλέ» ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και σίγουρα η απουσία του κόσμου του στέρησε ένα standing ovation, το οποίο άξιζε πέρα για πέρα.

Η παρουσία του στον Όμιλο είχε τεράστια σημειολογία, καθώς είναι ένας παίκτης, που έζησε όλο το «ταξίδι». Από τη Γ’ Εθνική μέχρι και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, ενώ βίωσε και την «αναγέννηση» της ομάδας, με τον ερχομό του Μιχάλη Μπούση στα διοικητικά.

Βρέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις στο… μάτι του κυκλώνα, ένιωσε την αμφισβήτηση, όμως το σπουδαιότερο είναι πως τίμησε στο έπακρο τη φανέλα.

Πραγματικός «μαχητής», ο Νάστος έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό και πάλεψε μέχρι τέλους με όλες του τις δυνάμεις για τον Όμιλο.

Το ματς απέναντι στους Πειραιώτες ήταν, επίσης, ξεχωριστό και για τον Νοικοκυράκη. Ο 19χρονος επιθετικός βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του βασικός σε αγώνα της Super League 1 και ανταποκρίθηκε μια χαρά.

Ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σίμος και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει. Ήταν ο πρωταγωνιστής στις δύο καλύτερες φάσεις του ΟΦΗ στο ματς, πριν το γκολ του Δεληγιαννίδη, και γενικότερα δεν κρύφτηκε.

«Έφαγε» πολύ ξύλο από τον Μπα, κέρδισε φάουλ και την κίτρινη κάρτα από τον αντίπαλο του και το μοναδικό στοιχείο που… τσαλάκωσε λίγο την εικόνα του είναι πως δεν έκανε σίγουρη πάσα στον Βίκτορ προς τα πίσω και από το κλέψιμο του Καφού ξεκίνησε το 0-2.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο νεαρός παίκτης δείχνει διαρκή βελτίωση και κέρδισε τις εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3

Το συγκινητικό αντίο του Νάστου: «Τίμησα αυτή την φανέλα»

Έβαλε τα κλάματα ο Νάστος στο φινάλε

Σίμος: «Αυτά είπα στον Νάστο»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.